Brondeel: "Wil titularis worden bij Antwerp"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Brondeel: "Wil titularis worden bij Antwerp"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Een overvolle lappenmand zorgde er voor dat Jorn Brondeel afgelopen weekend nog eens speelminuten kreeg bij Antwerp FC. De beloftevolle doelman heeft echter geen zin om zomaar een stap opzij te zetten. "Ik merk zelf ook de positieve commentaren van de fans."

Door Cédric De Volder

Door de blessures van Joost Terol en Yves Makabu-Makalambay kreeg Jorn Brondeel nog eens de kans om zich in de kijker te spelen. The Great Old won met 0-3 op het veld van Virton. "Ik ben blij dat ik eindelijk nog eens minuten kon maken in het eerste elftal", vertelt de doelman in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Al blijft de manier waarop jammer. In de heenronde kreeg ik een kans na die heisa met Bjorn Sengier. En deze keer moest ik wachten op blessures."

Antwerp FC trok destijds echter niet de kaart van de jeugd. Met Yves Makabu-Makalambay en Joost Terol werden vervangers gehaald voor Sengier. Hoe zuur was dat? "Concurrentie zorgt automatisch voor een hoger niveau", blijft Brondeel positief. "Maar ik vond dat ik mezelf destijds niets kon verwijten. Of ik uitleg heb gekregen van Jimmy Floyd Hasselbaink? Nee, maar ik merkte zelf ook wel de positieve commentaren van de fans."

"Hoop dat ik ongelijk van technische staff kan bewijzen"

En dat rood-witte legioen heeft het wel voor de 20-jarige Oost-Vlaming. "Op training word ik regelmatig aangesproken door supporters", vervolgt de goalie. "Ik hoop dat ik nu ook het ongelijk van de technische staff kan bewijzen. En daarvoor is slechts één weg: elke dag mijn stinkende best doen op training."

Ondertussen lijkt Antwerp niet langer mee te spelen om de prijzen in de Belgacom League. Een ideaal moment om al aan volgend seizoen te denken? "En in dat scenario sta ik tussen de palen?", lacht Brondeel. "Ik ga zo'n aanbod alvast niet afslaan. Ik heb nog een contract tot 2016 op de Bosuil en het is mijn ambitie om titularis te worden bij Antwerp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties