Madrileense derby: kijk straks mee!

Redactie
| 0 reacties
Madrileense derby: kijk straks mee!
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Super Sunday is het in heel Europa, zo ook in Spanje. De Madrileense derby staat voor u klaar!

Overal in Europa is het toppertijd. Het hoofdgerecht is de Spaanse topper tussen Real Madrid en Atlético Madrid. Voor Real misschien het ideale moment om tegen de buur te spelen: het pakte afgelopen weekend de leidersplaats, door puntenverlies van Barcelona en Atlético.

Bovendien kampt Atlético met een kleine vormdip: 3 op 9 in de competitie. Het moment dus voor Real om nog eens te winnen van Atlético. De socio's van Atléti hebben ooit jaren moeten wachten op een overwinning tegen de grote vijand, maar nu maken ze zich sterk dat er opnieuw kan gewonnen worden.

In september won Atlético namelijk in Bernabeu. In de Copa del Rey toonde Real zich onlangs wel twee keer de sterkste. Wat wordt het vandaag?

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wie wint in Madrid?

Waag een gokje via Unibet. Een stunt van Atlético Madrid kan je 198 euro bezorgen. En als Courtois de nul houdt? 270 euro in een klap rijker - Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties