Van Himst wil Najar aanvallender zien: "Te goed om verdedigende rol te vervullen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 65 reacties
Van Himst wil Najar aanvallender zien: "Te goed om verdedigende rol te vervullen"
Foto: © SC

Andy Najar gooide afgelopen weekend opnieuw hoge ogen bij Anderlecht. De Hondurees vertolkte een glansrol op het middenveld en liet zich zowel aanvallend als verdedigend opmerken in positieve zin. Maar paars-wit boegbeeld Paul Van Himst ziet Najar toch liever net iets hoger spelen.

Najar streek neer in het Astridpark als een winger, maar speelde inmiddels al op verschillende posities. Onder meer op de rechtsachter en centraal op het middenveld gooide hij hoge ogen. “Hij deed het verdedigend goed, daar niet van.”

“Die jongen speelt natuurlijk voor zijn plaats. Maar ik vind dat hij veel te veel offensieve kwaliteiten heeft om anderhalf uur af te breken of om er een verdedigende speler van te maken”, stelt Van Himst in Het Nieuwsblad.

"Twee volgende matchen winnen en Anderlecht doet mee voor de titel in de play-offs"

Volgens de viervoudige Gouden Schoen is de titel nog niet uitgesloten voor Anderlecht. “Standard en Club Brugge schat ik op dit moment nog altijd iets hoger in. Maar als Anderlecht zijn twee volgende matchen wint, zie ik ze in de play-offs wel meedoen voor de titel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties