Canesin: "Hasi goede zaak met oog op volgend seizoen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Canesin: "Hasi goede zaak met oog op volgend seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Canesin Matos speelde de voorbije maanden de pannen van het dak aan de Belgische kust. De huurling van RSC Anderlecht ontpopte zich immers tot één van de sterkhouders van KV Oostende. Maar hoe ziet de toekomst van de Braziliaan eruit?

Cédric De Volder in Oostende

Fernando Canesin Matos paste dit seizoen niet in de paars-witte plannen van John van den Brom. De Braziliaan - die eerder doorbrak onder Ariël Jacobs - ging dan maar op uitleenbasis voor KV Oostende voetballen. Heden ten dage is de dribbelkont uitgegroeid tot één van de smaakmakers van het Albertpark.

"Besnik heeft een boon voor jonge spelers"

"Ik wil ook volgend seizoen heel graag bij Oostende blijven", liet de 22-jarige flankaanvaller eerder al optekenen. "Bij deze club kreeg ik de kans om opnieuw te voetballen. Ik zie dan ook geen reden om opnieuw te veranderen."

Maar dat alles vond plaats voor de bonzen van RSC Anderlecht John van den Brom een C4 stuurden. De Nederlandse oefenmeester werd afgelopen maandag immers geslachtofferd na het gebrek aan resultaten. Hoe staat Canesin tegenover de aanstelling van Besnik Hasi als T1?

"Wedstrijd tegen Anderlecht altijd speciaal"

"Het is een goede zaak dat Besnik nu de touwtjes in handen heeft", aldus de Braziliaan in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Ik had altijd een goed contact met hem en weet dat Hasi een boon heeft voor jonge spelers. Of dit mijn situatie verandert? Dit kan inderdaad een goede zaak zijn met het oog op volgend seizoen."

En Canesin mag zich zondag al meteen bewijzen in het Astridpark. The Kustboys komen immers op bezoek bij de landskampioen. "Natuurlijk is een wedstrijd tegen Anderlecht speciaal voor me", besluit de creatieveling. "Ik hoop dan ook dat we met het team een mooi resultaat kunnen neerzetten. En het is natuurlijk leuk om de fans nog eens terug te zien." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties