Jubilaris Proto: "Hasi is niet strenger dan Van den Brom"

Nicola Cantoro
| 11 reacties
Jubilaris Proto: "Hasi is niet strenger dan Van den Brom"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Aanstaande zondag speelt Anderlecht de laatste match van de reguliere competitie tegen KV Oostende. Voor Silvio Proto is het dan een speciale wedstrijd. De 31-jarige doelman speelt dan zijn 200e wedstrijd in de Jupiler League in het shirt van Anderlecht.

“De jaren vliegen voorbij. Het is leuk om te weten dat dit reeds mijn 200e wedstrijd is”, aldus Proto op de clubsite. “Ik heb bij Anderlecht al vele mooie momenten beleefd en ik voel me hier nog steeds heel goed. Na de trainerswissel was het wel een woelige week, maar we hebben de draad  goed opgepikt. Besnik wil vooral discipline in de groep brengen.” Eindelijk een harde hand, zou je denken. Maar dat weerlegt Proto.” “Hij is niet strenger dan Van den Brom, maar hij heeft wel zijn eigen ideeën en die moeten absoluut gevolgd worden.”

"Met de tweede plaats ben ik niet gelukkig"

“We moeten eerst wedstrijden winnen om ons vertrouwen opnieuw op te krikken, te beginnen met de wedstrijd tegen KV Oostende. Daarna is alles nog mogelijk in de play-offs. Enkel een Europees ticket is voor mij niet voldoende en ook met een tweede plaats ben ik niet gelukkig. Anderlecht is het aan zijn status verplicht om telkens voor de overwinning te gaan en ook ik zit zo in elkaar”, besluit de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties