Vercauteren: "De deur bij Anderlecht staat opnieuw open"

Vercauteren: "De deur bij Anderlecht staat opnieuw open"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Franky Vercauteren slaagde erin om KV Mechelen uit de gevarenzone te loodsen. De voormalige Gouden Schoen weet echter nog niet waar zijn toekomst ligt. "Ik ben gelukkig bij Mechelen, maar er zullen toch enkele zaken moeten veranderen."

Franky Vercauteren had als opvolger van Harm van Veldhoven één doel: het behoud verwezenlijken. De voormalige oefenmeester van onder meer RSC Anderlecht, KRC Genk en Sporting Lissabon slaagde moeiteloos in zijn opdracht. En met het oog op play-off 2 is de ambitie nog niet opgebrand.

"We hebben gewonnen van Anderlecht en Lokeren", legt Vercauteren uit in Het Laatste Nieuws. "Dan kan je toch ook iets verwezenlijken in play-off 2, hé. Ik zal er alleszins over waken dat er tijdens de nacompetitie geen nonchalance in de groep sluipt. Dat kunnen de spelers trouwens niet maken tegenover de fans."

"Mechelen kan iets verwezenlijken in PO2"

Het contract van Vercauteren loopt aan het einde van het seizoen al af. Loopt hij ook volgend seizoen nog rond Achter De Kazerne? "Ik wacht tot na de reguliere competitie om rond de tafel te zitten met de voorzitter. Ik ben gelukkig bij Mechelen, maar er zullen toch enkele zaken moeten veranderen. Welke? Dat ga ik eerst aan de voorzitter vertellen." (lacht)

De voormalige Rode Duivel houdt de deur dus op een kier. "Maar op een dag trek ik zeker en vast terug naar het buitenland. Anderlecht? De deur staat sinds kort opnieuw open, maar ik zit niet te wachten op een aanbieding. Ik ken het huis, maar dat is ook het geval bij Genk en Mechelen, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties