Zaakwaanemer Kaminski voert druk op: "Geduld staat niet meer in woordenboek"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 41 reacties
Zaakwaanemer Kaminski voert druk op: "Geduld staat niet meer in woordenboek"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Thomas Kaminski hoopt onder Besnik Hasi eindelijk een volwaardige kans te krijgen. Toch kiest ook de nieuwbakken T1 wellicht voor Silvio Proto tussen de paars-witte palen. "Ik begrijp zijn ongeduld", aldus zijn zaakwaarnemer.

"Bij veldspelers trekt RSC Anderlecht vol de kaart van de jeugd", valt Didier Frenay met de deur in huis in Het Nieuwsblad. "Waarom trekken ze die lijn dan niet door in doel? Ik kan het ongeduld van Thomas Kaminski alvast begrijpen. Bovendien ontgoochelde Thomas nooit in de wedstrijden die hij speelde."

"Als Proto blijft? Dan zal Kaminski vertrekken"

De zaakwaarnemer hoopt dan ook dat Proto in het tussenseizoen een transfer kan versieren. "Hij is er inmiddels 31 en speelt al sinds 2005 bij Anderlecht. Het is dus nu of nooit voor een transfer naar het buitenland, hé. Wat als hij toch in de hoofdstad blijft? Dan zal Kaminski zeker en vast vertrekken."

Nochtans lijkt Anderlecht de touwtjes in handen te hebben. Kaminski verlengde enkele maanden geleden zijn contract tot 2017. "Maar we hebben enkele sportieve garanties afgedwongen, hoor. Ofwel speelt Kaminski bij Anderlecht, ofwel ergens anders. Geduld staat niet meer in zijn woordenboek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties