Preud'homme reageert op uitspraken Luzon: "Ik ben al iets ouder"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Preud'homme reageert op uitspraken Luzon: "Ik ben al iets ouder"
Foto: © SC

De titelstrijd is in gang geschoten. Vooral Standard lijkt zin te hebben in een mentaal spelletje met Michel Preud'homme. "Maar ik heb ervaring genoeg om daar niet op in te gaan", blijft de Luikenaar kalm.

Cédric De Volder in Brugge

"Ik heb de indruk dat de medische staff van Club Brugge over toverstokjes beschikt", liet Guy Luzon zich ontvallen. De veldheer van Standard snapt immers niet hoe het kan dat de blauw-zwarte pionnen als bij wonder lijken te herstellen van blessures. Is de zenuwachtigheid rond de titelrace begonnen bij de Rouches?

"Ik heb ervaring genoeg om daar niet op in te gaan", aldus Michel Preud'homme op de wekelijkse persbabbel. "Al is Luzon natuurlijk een pak jonger.  Misschien had ik op zijn leeftijd wel hetzelfde gezegd. Maar uiteindelijk heb je helemaal geen vat op zo'n zaken. Dat geldt trouwens ook voor beslissingen van scheidsrechters, hé. En ik heb al werk genoeg met mijn eigen club."

"Tom De Sutter is in staat om vijftien doelpunten te scoren"

Maar niet alleen de oefenmeester van Standard had commentaar op Club. Ook Aad De Mos was bij de pinken om blauw-zwart in vraag te stellen. "Club heeft één groot probleem met het oog op de titel", aldus de Nederlander. "Er loopt op Olympia geen speler rond die vijftien doelpunten per seizoen tegen de touwen knalt."

"Maar wij hebben dan wel meer spelers die doelpunten maken", reageert Preud'homme met een kwinkslag. "Bovendien ben ik het niet helemaal eens met de uitspraken van die analisten. Tom De Sutter en Nicolas Castillo zijn in staat om vijftien goals of meer te maken, hoor. Maar dan mogen ze natuurlijk geen tegenslagen kennen. Een blessure heb je niet in de hand, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties