Reactie Najar weer bij uitblinkers: "De trainer gaf een duidelijk signaal"

Najar weer bij uitblinkers: "De trainer gaf een duidelijk signaal"
Foto: © Photonews

Andy Najar is een man van weinig woorden, maar op het veld laat hij zijn voeten voor zich spreken. De Hondurees mag gerust de ontdekking van deze jaargang genoemd worden, want hij blijft de constante vorm etaleren.

Najar was echter vooral lovend over de ploegprestatie en liet zijn eigen wedstrijd aan de analisten over. "Ik ben wel blij dat ik op mijn verjaardag kon scoren", zei de immer goedlachse flankspeler. "De cross van Praet kwam perfect en ik kon er op het juiste moment naartoe springen. Dat ik wel heel hoog sprong? Ja, Mitrovic kwam me ook wel vragen hoe ik zo hoog kon springen", lachte hij.

"Ik wist pas een paar uur voor de match dat ik op de flank zou staan"

"Maar dit was de prestatie die iedereen van ons wou zien. We speelden eindelijk als een team en dan weet je dat we zulke matchen kunnen spelen. Als we dit blijven aanhouden, doen we nog mee voor de titel."

Ook Hasi had nog een verrassing in petto voor Najar. "Heel de week heb ik centraal op het middenveld getraind. Ik wist pas een paar uur voor de match dat ik op de flank zou staan. Dat is ook de positie die ik het meest gewend ben. Ik speel al heel mijn leven daar. Maar de trainer heeft een duidelijke boodschap gegeven: de spelers die goed trainen, zullen ook in de basis staan. En dat was het geval bij Tielemans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties