Technisch manager PSV: "Heb ik iets gemist over Bakkali?"

Nicola Cantoro
| 4 reacties
Technisch manager PSV: "Heb ik iets gemist over Bakkali?"
Foto: © SC

Gisteren klonk er vanuit alle hoeken van het medialandschap de interesse van Anderlecht, Standard, Liverpool en Real Madrid voor Zakaria Bakkali. Technisch directeur bij Eindhoven Marcel Brands maakt zich echter geen zorgen over een vertrek van de jonge Belg.

“Naar aanleiding van alle berichten heb ik gisteren nog eens gebeld met zijn tante Hakima, die de zaakwaarnemer is van Zakaria, met de vraag of ik iets gemist had”, zegt Brands in de Telegraaf. "Zij heeft daarbij nogmaals aangegeven dat het de intentie van Zakaria is om bij te tekenen bij PSV en wel zo snel mogelijk.”

Ondanks de belangstelling van verschillende clubs zou de technisch directeur nog geen concrete aanbiedingen hebben gekregen.  „Bij ons heeft zich in ieder geval geen enkele geïnteresseerde club gemeld”, zegt Brands. “Tante Hakima heeft bovendien aangegeven dat ze alleen met PSV bezig zijn en ik heb ook geen enkele indicatie dat er iets anders speelt. In de drie jaar dat wij een relatie onderhouden met de familie Bakkali hebben zij nog nooit dingen gezegd die ze niet zijn nagekomen, dus ik ga ervan uit dat het allemaal goed komt. Voor het einde van de maand verwachten we de contractverlenging af te ronden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties