Vrouwensprokkels van de dag

Vrouwensprokkels van de dag
Foto: © Photonews

Het WK voor speelsters onder 17 jaar is bezig, er komt mogelijk een superster naar België en er is nieuws van de Belgische nationale ploegen.

WK U17 in Costa Rica

Op het WK voor speelsters onder 17 jaar is Nigeria goed bezig. Ze wonnen al twee keer en zijn zo al zeker van de kwartfinales in Costa Rica. Niets speciaal hoor ik u denken? Wel: Nigeria speelde in de voorbereiding nog 1-1 in Tubeke tegen de jonge Red Flames U17.

In Costa Rica vallen trouwens ook mooie doelpunten. Het doelpunt van de Italiaanse Marinelli kan je vinden op onze facebookpagina, we geven jullie hier ook even de drie doelpunten van Spanje tegen Nieuw-Zeeland mee. Stuk voor stuk pareltjes collectiviteit:

U19 tegen Anderlecht

De U19-lichting is in volle voorbereiding op de eliteronde voor het EK. Op 5, 7 en 10 april worden drie wedstrijden gespeeld op de Heizel. In aanloop daarnaartoe wordt maandag nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen Anderlecht.

Marta in het Astridpark?

De Braziliaanse superster Marta zou dan weer mogelijk naar België komen deze zomer. Als er in het Astridpark een wedstrijd tegen armoede zal worden georganiseerd, bestaat de mogelijkheid namelijk dat zij als een van de zogeheten 'Friends of Zidane' haar opwachting komt maken in Brussel.

Zusjes Groenen supporteren voor België

Vorige maand speelden de Belgian Red Flames 1-1 gelijk in en tegen Nederland. Opvallende gasten in het Belgenvak waren toen de zusjes Groenen, die met een hollandse tongval even uitleggen waarom in onderstaand filmpje:

De volgende thuiswedstrijd van de Belgian Red Flames is op 10 april aan Den Dreef. Tickets voor die wedstrijd kosten vijf euro in voorverkoop. Vergeet niet dat je hiermee bonuspunten kan vergaren richting de EK-kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties