Ferrera heeft boodschap voor fans: "We hebben jullie nodig"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Ferrera heeft boodschap voor fans: "We hebben jullie nodig"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk heeft de afgelopen maanden erg diep gezeten. De band tussen de spelers en de supporters is daardoor niet meer optimaal. De club hoopt daar met goede resultaten snel verandering in te brengen.

Robby Morren in Genk

Eén belangrijke kanttekening: om die goede resultaten te behalen, moeten de spelers wel voluit kunnen rekenen op de steun van de achterban. Coach Emilio Ferrera doet een oproep: "Wij hebben de supporters nodig."

“De spelers waren heel tevreden met de kwalificatie voor play-off 1, vooral ook voor onze supporters. Iedereen weet dat de relatie tussen de supporters en de spelers moeilijk lag. Iedereen hoopt dat dit echt een nieuwe start betekent in de relatie met de supporters."

"Wij hebben de supporters nodig. Bekijk de statistieken maar even, zonder de steun van de supporters kunnen we heel moeilijk een match winnen thuis. Dat werd heel duidelijk in de tweede ronde. Zij moeten beseffen dat ze een echte twaalfde man zijn."

Köteles: "Tonen dat we hun steun verdienen"

Ook Laszlo Köteles zet het belang van de Genkse twaalfde man in de kijker. Hij wil vechtlust zien bij zijn ploegmaats om zo de steun van de supporters te verdienen. 

“De supporters staan nu wat verder van ons af, maar ze moeten zien dat wij alles voor deze club doen. Dan zullen zij ook voluit achter ons gaan staan. Een club zonder supporters is niets. Wij moeten hen tonen dat we hun steun verdienen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties