Westerlo en Sint-Truiden laten geen steek vallen

Jordy Ferket
| 3 reacties
Westerlo en Sint-Truiden laten geen steek vallen
Foto: © SC

Westerlo en Sint-Truiden hebben geen steek laten vallen in de titelstrijd. Beide ploegen deden wat ze moesten doen: winnen. STVV klopte Geel met 2-0 en Westerlo had geen enkele moeite met Eendracht Aalst. Het werd 4-0.

Sint-Truiden – Geel 2-0

STVV heeft de drie punten gepakt tegen middenmoter Geel. De derde uit de stand won met 2-0. Toch moesten de supporters lang wachten op het eerste doelpunt. In de 74ste minuut bracht Iandoli zijn ploeg op voorsprong. In de slotfase verdubbelde Aoulad de score

De wedstrijd eindigde dus op 2-0. Door de zege staat Sint-Truiden nu derde in de stand. De achterstand op leider Westerlo bedraagt zes punten. Het belooft dus spannend te worden.

Westerlo – Eendracht Aalst 4-0

Westerlo kende geen enkele moeite met Aalst. Het won overtuigend met 4-0. Koffi scoorde twee keer. Ook Annys en Geudens pikten hun doelpuntje mee. Een belangrijke zege in de strijd om de titel.

Na de overwinning staat Westerlo op kop in de Belgacom League. Het heeft 66punten. Dat is slechts twee puntjes meer dan Eupen. Zij moeten morgen wel nog aan de bak.

Andere uitslagen:

RWDM – Heist 5-0

Roeselare – Dessel Sport 2-5

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties