Reactie Vanhaezebrouck tevreden over zijn troepen: "Ik zag een ploeg die PO2 wil winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Vanhaezebrouck tevreden over zijn troepen: "Ik zag een ploeg die PO2 wil winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk liet afgelopen zaterdag geen spaander heel van Cercle Brugge. De roodhemden bombardeerden zichzelf op die manier tot favoriet in play-off 2. "Het is nog vroeg om dat zeggen, maar ik zag alvast enkele goede zaken", aldus Hein Vanhaezebrouck.

Cédric De Volder in Kortrijk

KV Kortrijk herhaalde tegen de Vereniging immers het kunstje van in de reguliere competitie. De Kerels wonnen immers opnieuw met 4-0-cijfers. Hein Vanhaezebrouck was na afloop dan ook een tevreden oefenmeester.

"Ik zag een ploeg die PO2 wil winnen", aldus de veldheer. "Het is natuurlijk vroeg om nu al te spreken van de winst in de groep, maar ik ben tevreden. Ik zag tijdens de wedstrijd een afspiegeling van de trainingen."

"Ook Keet was bij de les"

Vooral de start van KVK was veelbelovend. "We waren snedig op elke bal", vervolgt Vanhaezebrouck. "Al bleef het toch wachten op het eerste doelpunt. Ik wil trouwens ook Darren Keet eventjes loven. Onze doelman was echt wel bij de les, hé."

"We kunnen met een vrij hoofd voetballen", besluit de veldheer. "Vorig seizoen grepen we bij de start van play-off 1 nipt naast de finale van de Cofidis Cup. Dat liet sporen na. En dat is nu echt wel te zien op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties