Engelse pers vernietigend over Fellaini: "Een poedel gekweekt op steroïden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Engelse pers vernietigend over Fellaini: "Een poedel gekweekt op steroïden"
Foto: © Photonews

Fellaini hield dinsdagavond in de Champions League Bayern München in bedwang, iets wat niet velen op dit moment kunnen zeggen. Toch speelde de Rode Duivel geen grootse match. Big Fella speelde een ongelukkige match en leed veel balverlies. Dat leverde hem in Engeland een pak kritiek op.

“Zwak in de duels”, vond BBC. “Zijn transferkaartje van dik 32 miljoen niet waard”, was de vernietigende kritiek van de Daily Mail. Eén analyse sprong er wel bovenuit. Chris Bascombe, journalist van The Daily Telegraph, werd door een supporter betrapt toen hij op zijn laptop afbeeldingen van honden zat te bekijken tijdens de match. De fan zette de foto meteen op Twitter.

Gisteren legde de journalist uit wat hij aan het doen was. “Ik was op zoek naar een manier om de vreselijke wedstrijd van Fellaini uit te leggen”, schrijft Bascombe. “Toen dacht ik plots: hey die lijkt wel op een losgeslagen hond. En ik  ging op zoek met welke hond ik hem best kon vergelijken. Een Aghaanse windwond was mijn eerste idee, maar een grote poedel, gekweekt door steroïden was een beter alternatief.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties