Reactie Spion Fernando haalt slag niet thuis: "Ik verstond dat Nederlands niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Spion Fernando haalt slag niet thuis: "Ik verstond dat Nederlands niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opmerkelijk tafereel in de partij tussen KV Oostende en Waasland-Beveren van gisterenavond. Fernando Canesin Matos ging luistervinken terwijl Bob Peeters zijn troepen tactische richtlijnen meegaf. "Maar jammer genoeg begreep ik er geen snars van."

Cédric De Volder in Oostende

De partij tussen KV Oostende en Waasland-Beveren eindigde uiteindelijk in een scoreloos gelijkspel. Vooral in de tweede helft was de thuisploeg duidelijk de betere ploeg. Bob Peeters probeerde dan ook bij te sturen door enkele jongens naar de zijlijn te roepen.

"Begreep er geen snars van"

Maar dat was zonder Fernando Canesin Matos gerekend. De Braziliaanse dribbelkont van the Kustboys ging doodleuk luisteren naar wat Peeters te zeggen had tegen zijn jongens. "Maar jammer genoeg begreep ik er geen snars van", lachte de huurling van RSC Anderlecht na afloop. "Ik verstond dat Nederlands niet, hé."

"Het was niet de bedoeling om te gaan luistervinken", besluit de Braziliaan. "Ook de coach had me niet opgedragen om zoiets te gaan doen. Ik zag het eigenlijk vooral als een grapje." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties