Verrassende vervanger voor Benteke?

Mattias Verhaeghe
| 41 reacties
Verrassende vervanger voor Benteke?
Foto: © Photonews

De namen van Michy Batshuayi, Jelle Vossen en Tom De Sutter circuleren het meest om Benteke te vervangen op het WK. Analist Stéphane Pauwels heeft echter een andere speler in gedachten, namelijk Gianni Bruno, aanvaller bij het Franse Bastia.

“Iedereen noemt Batshuayi als ideale vervanger van Benteke op het WK. Maar volgens mij heeft hij nog niet genoeg ervaring. Ook Jelle Vossen is kandidaat, maar ik heb de indruk dat Wilmots niet echt fan is van hem”, aldus Stéphane Pauwels tegenover Sport/Foot Magazine.

“Er is ook een groot verschil tussen de Jupiler Pro League en de echte topcompetities. Men ziet één speler over het hoofd. Gianni Bruno. Hij haalt misschien niet het niveau van Benteke, maar hij benadert hem het meest.”

Garantie op doelpunten

De 22-jarige spits is eigendom van de Franse topclub Lille, maar hij wordt dit seizoen uitgeleend aan Bastia. Bruno kwam al 25 keer in actie en scoorde daarin zeven keer.

“Bruno is een ander type dan Batshuayi en Vossen, maar hij doet het goed in de Ligue 1. Dit weekend lukte hij nog een doelpunt en een assist. Hij speelde in alle jeugdploegen van de Rode Duivels en was altijd een garantie op doelpunten. Daarnaast is hij goed bevriend met Eden Hazard, waardoor zijn integratie in de kern goed zal verlopen”, aldus Pauwels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties