FC Barcelona mag dan toch de transfermarkt op

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
FC Barcelona mag dan toch de transfermarkt op
Foto: © Photonews

FC Barcelona mag in het tussenseizoen dan toch de transfermarkt op. De Catalaanse grootmacht kreeg van de FIFA immers een verbod opgelegd, maar dat werd nietig verklaard.

FC Barcelona kreeg enkele weken geleden te horen dat er in het tussenseizoen geen transfers mogelijk waren. De Catalaanse grootmacht zou zich immers niet aan de regels houden in verband met de politiek omtrent jeugdspelers. Barça speurt de wereld immers af op zoek naar goudhaantjes, om die op jonge leeftijd al aan de club te binden. Op die manier werd bijvoorbeeld Lionel Messi naar Catalonië gehaald.

En dat was niet naar de zin van de FIFA, dat Barça een transferverbod had opgelegd. Ondertussen is er in Nou Camp een serieuze druk van de schouders gevallen. De FIFA liet immers weten dat de Catalanen in het tussenseizoen dan toch de transfermarkt opmogen. En dat is vooral goed nieuws omtrent de keeperskwestie. Victor Valdés - momenteel in de lappenmand - wil immers andere oorden opzoeken en José Manuel Pinto toonde zich de voorbije weken allesbehalve een waardige vervanger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties