Zaterdag, de hele dag genieten van topvoetbal

Redactie
| 0 reacties
Zaterdag, de hele dag genieten van topvoetbal
Foto: © SC

Het wordt weer een gekke week vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. De hele zaterdag staat vol van de spanning.

In alle grote competitie staat er weer topvoetbal voor de boeg. In Spanje is het uitkijken naar wat Real Madrid kan. Slagen ze er in om tegen Osasuna te winnen en zo de druk te zetten op Barcelona en Atlético Madrid op zondag?

In Italië, Duitsland en Frankrijk wordt het ook een voetbalfeest vanavond. Het is vooral uitkijken naar de match tussen Inter Milaan en Napoli. Wat doen Mertens en co in Milaan? Voor beide ploegen is het belangrijk om punten te scoren in de strijd om de bovenste plaatsen in de Serie A.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wat kan Napoli in Milaan?

Waag een gokje via Unibet. Wat als Mertens gaat winnen in Milaan! Dan worden 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt zomaar ineens 212 euro. Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties