"PSG wil gefrustreerde Hazard uitweg bieden"

"PSG wil gefrustreerde Hazard uitweg bieden"
Foto: © Photonews

Eden Hazard liet zich na de verloren halve finale in de Champions League vrij kritisch uit over de speelwijze van zijn Chelsea. Volgens verschillende Britse media het sein dat de Rode Duivel twijfelt aan zijn toekomst op Stamford Bridge.

Was het een ietwat ongelukkige reactie in ‘the heat of the moment’ of zat er meer achter de woorden van Hazard? Onze landgenoot liet zich ontvallen dat The Blues eigenlijk niet gemaakt zijn om te voetballen en dat deed de speculaties omtrent een transfer meteen weer opwaaien in Engeland.

Paris Saint-Germain droomt namelijk nog steeds van een samenwerking met de Rode Duivel. Tijdens de voorbije maanden werd er gezegd en geschreven dat de Franse topclub maar liefst 60 miljoen euro veil had voor de winger van Chelsea.

Steekt Financial Fair Play een stokje voor transfer?

Na de uitlatingen van Hazard zou PSG nog eens extra willen doordrukken om onze landgenoot in te lijven. Dat melden Britse media. Al valt het natuurlijk wel nog af te wachten of de Fransen er met de Financial Fair Play-voorschriften in zullen slagen om opnieuw met heel wat geld te gaan gooien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties