Reactie Mechelen wint seizoensafsluiter: "Voor de fans"

Mechelen wint seizoensafsluiter: "Voor de fans"
Foto: © Photonews

KV Mechelen won zijn laatste wedstrijd van het seizoen Achter de Kazerne. Het wilde vooral de fans nog iets geven tijdens de laatste wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Mechelen

“We wilden echt met een positieve noot afscheid nemen van het seizoen. En nog wat spektakel bieden aan het publiek, dat ook. Ik heb hier leuke tijden gehad, met een goede groep die het goed deed", aldus Alessandro Cordaro na de wedstrijd.

“Ik had wat last voor de wedstrijd, maar tijdens de opwarming ging het wel goed. Het was ook de laatste wedstrijd, dus dan kan je al eens een risicootje nemen”, was hij nog gretig om de laatste wedstrijd toch zeker te spelen.

"Er was nog veel enthousiasme"

“Het zat collectief goed vandaag, ook al was het onze laatste match. We hadden niets meer te winnen of te verliezen, maar er was toch nog echt veel enthousiasme", was ook Glenn Claes duidelijk. “We wilden de fans echt een goed einde geven. Ik denk dan ook dat we met een goed gevoel de vakantie kunnen intrekken.”

Claes zelf had dat misschien graag met een doelpuntje gedaan, maar opnieuw stond doelhout hem in de weg tegen Cercle: "Ja, de bal kwam af en ik moest hem in een keer nemen. Spijtig dat hij dan terug op de lat valt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties