Boskamp over topper: "Waardeloze partij om naar te kijken"

Caroline Tonnelier
| 87 reacties
Boskamp over topper: "Waardeloze partij om naar te kijken"
Foto: © Photonews

De topper tussen Club Brugge en Anderlecht was gisteren zeker geen hoogstaande wedstrijd. Of om het met de woorden van Johan Boskamp te zeggen: een waardeloze partij om naar te kijken.

In Extra Time werd ruim de tijd genomen om terug te blikken op de tegenvallende topper. Zoals iedereen kon zien waren ook de analisten het erover eens dat Anderlecht de overwinning niet verdiende. Over de kwaliteit van de match waren de gasten van Frank Raes eveneens unaniem. “Ik zat in het stadion, ik kon niet wegzappen”, vatte Degryse de teneur samen.

Cercle Brugge-coach Lorenzo Staelens noemde het geleverde spel van gisteren ‘een kampioen onwaardig’.  Hij tipt dan ook op Standard als kampioen, de ploeg die het volgens hem ook het meest verdient. Staelens verwees wel nog naar de wedstrijd van Anderlecht op Lokeren. Ook toen pakte paars-wit een onverdiende zege.  Resultaten die in de eindsprint mogelijk wel het verschil maken in het voordeel van paars-wit, beseft de voormalige speler van Club Brugge en Anderlecht. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties