KFCO Beerschot-Wilrijk wimpelt oefenduel tegen Antwerp FC af

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 205 reacties
KFCO Beerschot-Wilrijk wimpelt oefenduel tegen Antwerp FC af
Foto: © Photonews

KFCO Beerschot-Wilrijk heeft een voorstel om een vriendschappelijk wedstrijd te spelen tegen Antwerp FC naar de prullenmand verwezen. "Het is geen goed idee om onze voorbereiding af te stemmen op zo'n duel", gaf Urbain Spaenhoven nog mee als reden.

Het is al van in 2010 geleden dat KFCO Beerschot-Wilrijk en Antwerp FC nog eens tegen elkaar speelden. Volgens Sport/Voetbalmagazine was er een nieuw duel op til, maar Urbain Spaenhoven heeft het voorstel naar de prullenmand verwezen.

"Voor de clubkas zou het een goede zaak zijn", aldus de oefenmeester van de paarshemden. "Maar op sportief vlak is het een andere zaak. Ik zeg niet dat onze voet niet naast een tweedeklasser kunnen zetten, maar Antwerp is op dat moment al in volle voobereiding op het nieuwe seizoen. Het lijkt me niet goed om het zwaartepunt van onze voorbereiding te veranderen."

In een bekerduel zou Antwerp pas uit haar pijp moeten komen

Al hoopt Spaenhoven dat er alsnog nog zo'n duel zal komen. "We kunnen elkaar tegenkomen in de Cofidis Cup", besluit de veldheer. "Dat zou een echte sportieve uitdaging zijn. In dat geval kunnen we die partij inplannen en moet Antwerp volledig uit haar pijp komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties