De Bruyne naar Champions League? Volg het LIVE

Redactie
| 2 reacties
De Bruyne naar Champions League?  Volg het LIVE
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt weer een gekke week vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. De hele zaterdag kan je genieten van voetbal in Duitsland, Nederland en veel meer.

Uikijken doen we naar de strijd om de Champions League-tickets in Duitsland. Met daarbij in een hoofdrol mogelijk een Belg: Kevin De Bruyne. Hij staat momenteel met Wolfsburg op plek 5, op een schamel puntje van Bayer Leverkusen.

Als het alsnog de voorrondes van de CL wil bereiken, moet Wolfsburg minstens zelf de punten pakken. Als het zelf wint, kan het hopen op puntenverlies van Leverkusen om de vierde stek op de voorlaatste speeldag in te nemen.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Haalt Wolfsburg de Champions League?

Waag een gokje via Unibet. Stel je eens even voor dat Wolfsburg wint en Leverkusen doet dat niet? Bij een CL-plaats van De Bruyne en co worden 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt zomaar ineens 1134 euro. Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties