Reactie Maes ontevreden na off-day in Waregem: "Het leek wel de match te veel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Maes ontevreden na off-day in Waregem: "Het leek wel de match te veel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren kreeg vanavond geen voet aan de grond tegen Zulte Waregem. Het verloor kansloos en mocht van geluk spreken dat het na affluiten maar 3-1 stond. Peter Maes was ontevreden, maar wou zijn spelers ook niet té veel afvallen.

Sander De Graeve in Waregem

"Goedenavond? Ik vond het geen goeie avond", opende de oefenmeester van Sporting Lokeren. "Het leek op de match te veel. We hebben dit seizoen een mooi parcours afgelegd, ik geef mijn team een acht op tien dit jaar. Vanavond was een accident de parcours, vier op tien."

De coach heeft goeie hoop in beterschap. "Ik ken mijn team en ik weet hoe goed ze kunnen reageren op tegenslagen als dit. We kunnen nog scherprechter spelen, maar dat was onze bedoeling niet. We wilden vooral beter doen dan onze vorige passage in de play-offs."

"Haalde Vanaken naar de kant om hem te sparen"

Opmerkelijk was de vroege wissel van Hans Vanaken. Maes haalde de middenvelder al tijdens de rust naar de kant. "Hans had een trap op de kuit gekregen en het was geen match voor hem. Hij rendeert wanneer de ploeg draait. Ik zag dat hij vorige week al wat vermoeid was en haalde hem naar de kant met het oog op de volgende twee wedstrijden. We konden het tij volgens mij toch niet meer keren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties