Reactie Denier: "Laatste twee matchen nog iets doen voor onze fans"

Denier: "Laatste twee matchen nog iets doen voor onze fans"
Foto: © Photonews

Bij Genk liepen een paar spelers heel ontgoocheld voorbij vooraleer Pierre Denier, assistent van Emilio Ferrera, toch iets wou zeggen. En hij had meer verwacht van zijn ploeg...

Johan Walckiers in Anderlecht

Genk speelde twintig minuten goed voetbal, maar zakte na de goal van Bruno als een kaartenhuis in elkaar. "Inderdaad. We speelden goed voetbal, maar misten de kans om op voorsprong te komen", zei assistent Denier. "En die tweede goal voor rust was dodelijk. In de tweede helft zijn we dan helemaal overspeeld. We zijn eigenlijk nog vrij goed weggekomen."

We hadden meer weerstand van onze ploeg verwacht

"We hadden meer weerstand van onze ploeg verwacht dan dit, dat geef ik eerlijk toe", vervolgde Denier. "Maar Anderlecht liet ook een zeer gretige indruk. Ik denk dat er nu wel rekening met hen gehouden zal worden voor de titel."

Genk heeft nu niets meer te winnen of te verliezen, maar wel nog twee matchen te gaan tegen zowel Club als Standard. "Vandaag werden we gewoon weggedrukt. We zijn verplicht om in die laatste twee matchen iets te doen. Voor onze supporters, zeker voor hen die vandaag meereisden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties