Cruijff opnieuw kritisch voor Barça: "Onethisch"

Cruijff opnieuw kritisch voor Barça: "Onethisch"
Foto: © SC

Johan Cruijff neemt zelden een blad voor de mond. Naar aanleiding van een aantal recente gebeurtenissen uitte de Nederlander opnieuw kritiek op FC Barcelona.

Het clubicoon van de Catalanen had het in gesprek met El Periódico onder meer over de contacten tussen Barcelona en Luis Enrique. Een afvaardiging van de Catalaanse club ging vorige week op bezoek bij de oud-speler en bleef enkele uren bij hem thuis. Hij vindt die manier van werken onethisch van de club, zeker in de aanloop naar het duel tussen Celta de Vigo en Real Madrid.

Cruijff sprak zich ook uit over de contractverlenging van Messi, die volgens hem een lapmiddel was om onder meer de aandacht af te leiden van de affaire-Neymar. De Braziliaan stond in het oog van de storm omwille van de astronomische bedragen die met zijn transfer gemoeid bleken te zijn. Tegelijk nam hij het op voor onder meer Victor Valdés. De doelman verdient volgens Cruijff een monument verdient en dan ook publiekelijk in de bloemetjes zou moeten gezet worden voor alles wat hij deed voor de blaugranas

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties