Preud'homme op zijn hoede voor Genk: "Enkele maanden geleden nog titelfavoriet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Preud'homme op zijn hoede voor Genk: "Enkele maanden geleden nog titelfavoriet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat vanavond op bezoek in de Cristal Arena van KRC Genk. De Limburgers kregen net een harde tik op het veld van RSC Anderlecht en hebben niets meer te winnen, maar Michel Preud'homme is op zijn hoede. "Club heeft niet de gemakkelijkste verplaatsing."

Cédric De Volder in Brugge

RSC Anderlecht gaat vanavond op bezoek bij het ongeslagen Zulte Waregem, terwijl Standard de drie punten in Lokeren moet halen. "Maar Club Brugge heeft met de verplaatsing naar KRC Genk niet de gemakkelijkste opdracht", valt Michel Preud'homme met de deur in huis. "In mijn ogen zijn die wedstrijden allen even zwaar."

"Jullie lijken allemaal te vergeten dat Genk enkele maanden geleden dé topfavoriet voor de titel was", gaat de Luikenaar verder. "Bij mijn aankomst in Brugge werd ik gewaarschuwd voor de Limburgers. Die kwaliteiten zijn niet weg, hé. Ik vind zelfs dat Emilio Ferrea goed werk heeft geleverd in de Cristal Arena. Hij heeft bijna alle spelers hun kans gegeven, maar telkens in de filosofie van de club."

De beslissing zal morgen niet vallen

Morgenavond kan de blauw-zwarte titeldroom immers aan diggelen liggen. "Maar ik denk niet dat er al iets zal beslist zijn", besluit Preud'homme. "Of we de resultaten van onze concurrenten zullen volgen tijdens de wedstrijd? Ja, dat denk ik wel. Maar het is niet de bedoeling om dan te beginnen rekenen. Voor hetzelfde geld word je dan in de laatste minuut op een koude douche getrakteerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties