Opgepast Anderlecht: Peter Maes heeft een trucje achter de hand

Opgepast Anderlecht: Peter Maes heeft een trucje achter de hand
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren bakte er de voorbije wedstrijden niet zo veel van. "De wedstrijden teveel", noemde Hugo Broos het bij ons. Peter Maes wil zijn ploeg nog één keer opgeladen aan de aftrap krijgen tegen Anderlecht. Gaat hij paars-wit een hak kunnen zetten?

Maes weet dat de bobijn af is. Na het behalen van de bekerwinst was er niet echt de nodige drive om aan de play-offs te beginnen. En met zijn kleine selectie heeft hij een heel lang seizoen gedraaid. Tegen Anderlecht wil hij echter op een positieve manier de competitie afsluiten en daarvoor heeft hij een paar beloftes gedaan. Welke? Dat wil hij niet kwijt.

"Ik heb met de groep gesproken. We moeten met een goed gevoel op vakantie. Ik weet hoe belangrijk het is voor een ­selectie om nog een focus te hebben. Daarom heb ik er nog een doel ingegooid, specifiek gericht op die match", aldus Maes in Het Nieuwsblad. "Er hangt nog iets aan vast. Niet om Anderlecht een hak te zetten, wel omdat we zelf positief willen afsluiten. (lacht) Nee, het gaat niet om premies."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties