Reactie Jonckheere na natrappen Chevalier: "Bij Essevee waren we nochtans maatjes"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Jonckheere na natrappen Chevalier: "Bij Essevee waren we nochtans maatjes"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michiel Jonckheere was vanavond één van de sterkhouders van KV Oostende. De kans is echter niet onbestaande dat de middenvelder zijn laatste partij in het Albertpark afwerkte. "Maar eerlijk waar, ik weet echt nog niet wat ik zal doen."

Cédric De Volder in Oostende

Michiel Jonckheere zorgde vanavond voor het tweede doelpunt van the Kustboys, maar de middenvelder moest er toch een pijntje bijnemen. Hij kreeg immers een trap op de ribben te verwerken van Teddy Chevalier. "Het was wel degelijk natrappen", aldus Jonckheere na afloop. "Ik denk dat Teddy een beetje gefrustreerd was. Ik kan het eigenlijk niet anders plaatsen, want bij Zulte Waregem waren we maatjes."

"Maar uiteindelijk was deze wedstrijd toch de kers op de taart", gaat de middenvelder verder. "Ik had het eerlijk niet verwacht nadat we zo'n twee minuten voor affluiten de 1-2 slikten. Ik kan je wel vertellen dat we fysiek enorm diep zijn geweest vanavond. Ik raakte de bal niet slecht en uiteindelijk vloog hij tegen de touwen, hé." (lacht)

Geen nieuw seizoen op bank doorbrengen

Het kan een mooi afscheid zijn geweest voor de middenvelder. Wordt het volgend seizoen KV Oostende of KSV Roeselare? "Ik weet het op dit moment echt niet", besluit Jonckheere. "Ik zou het liefst bij Oostende blijven, maar ik wil geen nieuw seizoen op de bank doorbrengen. Ik zal er uiteindelijk nog eens goed over nadenken met mijn omgeving."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties