Transfergeruchten van de Dag: 22/05

Mattias Verhaeghe
| 20 reacties
Transfergeruchten van de Dag: 22/05
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit er op en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Karim Benzema staat in de belangstelling van Galatasaray. De Fransman is gegeerd op de transfermarkt, want ook Arsenal wil hem binnenhalen.

Valencia heeft de naam van Edin Dzeko op het verlanglijstje staan. De Spaanse club heeft nieuwe geldschieters en de aanvaller verlengde zijn contract bij Manchester City nog niet.

Volgens de Britse pers heeft Newcastle United zijn zinnen gezet op Bafétimbi Gomis. De aanvaller van Lyon kan er 105.000 euro per week gaan verdienen, maar eist 123.500 euro.

Liverpool wil een poging ondernemen om Pedro los te weken bij Barcelona. De Spanjaard is er na de komst van Neymar niet meer zeker van zijn plaats.

Volgens Portugese media wil FC Porto zowel Michy Batshuayi als Daniel Opare weghalen bij Standard. Ook Benfica wil Batshuayi.

Galatasaray heeft zich gemeld voor Rode Duivel Nacer Chadli. Hij was dit seizoen geen basisspeler bij Tottenham en wordt gelinkt aan enkele clubs.

Michy Batshuayi is gegeerd wil op de transfermarkt. Volgens Le Soir heeft Standard een overeenkomst met Swansea City over de spits. De Welshe club heeft bovendien aangegeven dat het Michu niet laat gaan. Arsenal en Liverpool pakken zo wellicht naast de Spanjaard.

Manchester United zou een akkoord hebben met Bayern München omtrent een transfer van Toni Kroos. Louis van Gaal wil de middenvelder er graag bij en de Engelsen zouden om en bij de 25 miljoen euro op tafel leggen voor Kroos.

Claude Makelele wordt de nieuwe coach van Bastia. Dat meldt L'équipe. Momenteel is de voormalige Franse international nog de rechterhand van PSG-trainer Laurent Blanc.

Manchester City is nog steeds op zoek naar een sterke verdediger om aan Vincent Kompany te koppelen in het hart van de defensie. De naam van Mehdi Benatia (AS Roma) circuleert.

FC Barcelona zou dan weer zijn oog laten vallen hebben op de bij Bayern München overbodige Mario Mandzukic. De Kroaat werd eerder al in verband gebracht met Manchester United.

Mame Biram Diouf trekt de deur achter zich dicht bij Hannover 96. De Senegalesespits is niet van plan zijn aflopende contract te verlengen bij de Duitse club. Wolfsburg en enkele teams uit de Premier League liggen alvast op de loer.

Ook Ashley Cole is over een goede maand een vrije speler. De Engelse linksachter kan rekenen op interesse van Liverpool, maar ook AS Monaco zou zijn zinnen gezet hebben op de ervaren verdediger van Chelsea.

Carlos Bacca deed het uitstekend in zijn debuutjaar in de Primera División. De uitstekende prestaties van de voormalige spits van Club Brugge zouden nu de aandacht van enkele clubs uit de Premier League getrokken hebben. Stadsgenoten Liverpool en Everton zouden interesse tonen.

Het ziet ernaar uit dat de verdediging van KRC Genk serieus dooreengeschud wordt. Terwijl Koulibaly op weg lijkt naar Napoli, zou Anele mogelijk naar Galatasaray trekken. Volgens de Turkse media zou de transfer vrijdag al in kannen kruiken kunnen zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties