Mignolet sluit aan bij doelmannen, even zorgen omtrent Vertonghen en Hazard

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Mignolet sluit aan bij doelmannen, even zorgen omtrent Vertonghen en Hazard
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels werkten deze voormiddag hun tweede training af op Zweedse bodem. Marc Wilmots kon rekenen op een volledige kern. Enkel Anthony Vanden Borre had eventjes verzorging nodig aan de voet.

Sander De Graeve en Aernout Van Lindt in Stockholm

Marc Wilmots plande vanmorgen zijn tweede trainingsdag in op Zweeds terrein. Terwijl er gisteren nog een gure wind waaide door Stockholm, zijn de weersomstandigheden vandaag al een pak beter. En dat zonnestraaltje had meteen invloed op de kern. Marc Wilmots kon rekenen op een nagenoeg fitte kern.

Zelfs Simon Mignolet laat alweer van zich spreken. De doelman van Liverpool - tegen Luxemburg nog aan de kant met een blessure - traint alweer mee met de andere doelmannen, maar wordt vooralsnog gespaard tijdens de wedstrijdvormen. Er kwamen naar het einde van de training wel wat kwaaltjes. Vertonghen en Hazard grepen na een stevig duel naar de knie, maar na enkele minuten verzorging ging het alweer.

Ook Kevin De Bruyne, Anthony Vanden Borre en Nicolas Lombaerts leken met het een en ander te sukkelen, maar konden de training afwerken. Dembélé kwam achteraf de perszaal in met ijs op zijn kwalijke enkel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties