De WK-babe: Groep B - Chili

De WK-babe: Groep B - Chili
Foto: © SC

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat wij jullie van elk land drie mooie WAGs aanbieden. Bij Chili kwamen we uit bij Nataly Isla, levenspartner van Mauricio Isla.

Door Aernout Van Lindt

1. Nataly Isla

Bij Chili is een van de belangrijke figuren Mauricio Isla. Ook naast het veld scoort hij goede punten, met zijn levensgezellin Nataly. Van de vrouw van de Juventusspeler is eigenlijk bijzonder weinig geweten. Toch is het zeker en vast genieten van deze "girl next door".

Zeker de Juventusfamilie zelf is zeer blij met deze Nataly, die als meisjesnaam Macarena bezit. Daar beginnen zelfs wij spontaan van te dansen. Shaken die handel?

2. Michelle Carvalho

Ook Alexis Sanchez heeft goed geboerd. De speler van Barcelona is aan de rol met Michelle Carvalho, een model in haar vrije tijd. Ach ja, het hoort er toch gewoon bij, een beetje modellenwerk. Ze bezit wel enig talent in die branche, getuige deze foto:

3. Francesca Fioretti

En ook Mauricio Pinilla heeft het goed voor elkaar. Eerder had hij al wat met de ex van een van zijn collega-internationals, later was er een flirt met deze Fioretti. Of ze nu nog met hem, dan wel met de Italiaan Astori bezig is, is voer voor de boekskes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties