Sprokkels: Rode Duivels op het strand, bouw Lokerse tribune van start en the Three Lions op Portugese les

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Sprokkels: Rode Duivels op het strand, bouw Lokerse tribune van start en the Three Lions op Portugese les
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK komt dichterbij, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Duivels trainen op strand

De Rode Duivels zijn aan hun laatste stage begonnen op weg naar Brazilië. De nationale ploeg verblijft deze week in Knokke waar het de laatste hand legt aan de voorbereiding op het WK. En dat gebeurt ook op het strand van onze Belgische kust zo blijkt.

Bouw Lokerse tribune van start

Sporting Lokeren is woensdag begonnen aan de bouw van een gloednieuwe tribune op Daknam. Die verrijst achter het doel waar voorheen reclameborden stonden.

The Three Lions op Portugese les

De Engelse nationale ploeg is eveneens aan de voorbereiding op Brazilië gestart en dan kan een mondje Portugees niet ontbreken. Gary Cahill en Adam Lallana etaleren alvast hun talenkennis.

Olympique Charleroi zakt uit bevordering

Olympique Charleroi speelt niet langer in de nationale reeksen van het Belgische voetbal. De voormalige glorie wordt door de KBVB gestraft voor onregelmatigheden bij de patrimoniumoverdracht van de club. De Henegouwers starten voetbaljaargang 2014-2015 dus in eerste provinciale.

Suarez wil geen ‘bad boy’ meer zijn

Ondertussen laat ook de revaliderende Luis Suarez nog eens van zich horen. De aanvaller van Liverpool wil immers iets doen aan zijn imago. “Ik ondervind nog steeds een pak kritiek voor mijn daden uit het verleden. Ik wil echt van dat imago af.”

Fanclub nummer 270 voor Rode Duivels

Ondertussen blijft de groep fans van de Rode Duivels maar uitbreiden. 1895 laat via Twitter dan ook weten dat nummer 270 boven de doopvont is gehangen. Ook ‘Red Devils Union’ willen zich de komende jaren laten horen.

Ook Schwarzer blijft op Stamford Bridge

Ook Mark Schwarzer zal het komende seizoen nog te zien zijn bij Chelsea FC. De doelman – die inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd heeft overschreden – was tijdens de vorige voetbaljaargang de doublure van Petr Cech. “José Mourinho wil dat ik blijf.”

Terry dan toch naar Brazilië?

John Terry gooide na het EK in 2012 zijn shirt van de Engelse nationale ploeg over de haag, maar trekt wellicht toch naar het WK. De aanvoerder van Chelsea zal in Zuid-Amerika commentaar geven in dienst van ITV.

Mourinho ziet Portugal stunten

José Mourinho voorspelde eerder al dat de Rode Duivels hun groep op het WK niet zullen winnen. Nu komt the Special One met een opmerkelijke finale op de proppen: Portugal – Engeland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties