Real Madrid duwt door voor Suarez met monsterbod van 90 miljoen euro

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 94 reacties
Real Madrid duwt door voor Suarez met monsterbod van 90 miljoen euro
Foto: © photonews

Het is Real Madrid menens om Luis Suarez naar de Spaanse hoofdstad te halen. Coach Carlo Ancelotti heeft na een onderhoud met het bestuur van de club zijn wil nog maar eens kenbaar gemaakt. En dus bereidt de CL- winnaar een monsterbod van 90 miljoen euro voor op de Uruguayaan.

De grootte van het bod heeft natuurlijk alles te maken met de afkoopsom die in het contract van de Liverpool-aanvaller staat, zo meldt het toonaangevende Spaanse sportblad Marca. Die bedraagt immers 90 miljoen euro, en dus zien de withemden zich wel genoodzaakt die som op te hoesten willen ze hun plannetje tot een goed einde brengen.

El Pistolero beleefde een ronduit topseizoen met the Reds en werd met 31 rozen topscorer in de Premier League. Suarez herstelt momenteel nog van een kleine operatie aan de knie, waardoor er nog enkele vraagtekens staan achter zijn aantreden in de eerste WK-match. Waar dus geen twijfel meer over bestaat, is dat Real voluit voor de diensten van de steraanvaller gaat om een gooi te doen naar een nieuwe titel in La Liga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties