De WK-babe: Groep D - Uruguay

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
De WK-babe: Groep D - Uruguay
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat onze redactie de zware taak op zich nam om van elk land enkele mooie dames te zoeken. En dat was niet moeilijk in Uruguay.

Door Cédric De Volder

1. Paz Cardoso

Paz Cardoso is de huidige bedpartner van Diego Forlan. Ondertussen is het koppel toch al een tijdje samen. Forlan heeft goed geboerd, zeker als we zien wie hij in de steek kon/moest laten voor Cardoso.

Uiteindelijk ging hij voor het sportieve of het intelligente van Cardoso. Zij is namelijk studente geneeskunde en zelf professioneel hockeyspeelster. U weet wel, kennis erotiseert. Ja toch?

2. Zaira Nara

Nochtans is ook de ex van Forlan zoals gesteld zeker niet mis. Zij focust zich momenteel vooral op haar modellencarrière. Bovendien is ze in eigen land een tv-presentatrice. Misschien kunnen onze Vlaamse zenders hier een voorbeeld aan nemen?

3. Stephany Ortega

Ook Stephany Ortega mag zeker en vast niet ontbreken. Deze deerne werd in 2010 verkozen tot Miss Universe. Ze heeft (nog) geen relatie met een voetballer. Maar of dat ook het geval zal blijven in de toekomst is nog maar de vraag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties