"Een droom? Het is mijn ambitie om Rode Duivel te worden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
"Een droom? Het is mijn ambitie om Rode Duivel te worden"
Foto: © Photonews

Jordan Lukaku zal de komende weken aan het televisietoestel gekluisterd zitten. Romelu Lukaku moet immers de Belgische aanval dragen tijdens het wereldkampioenschap. Al heeft de flankverdediger van KV Oostende ook eigen ambities.

Jordan Lukaku ontpopte zich het afgelopen voetbalseizoen tot een vaste waarde bij KV Oostende. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht lag de voorbije maanden dan wel in de lappenmand, maar werd toch definitief overgenomen door Marc Coucke.

"Maar nu kijk ik uit naar het WK", aldus Lukaku in Het Laatste Nieuws. "En dat is vooral omdat mijn broer er zal bij zijn. Het worden alvast mooie momenten als ik hem op televisie het veld zal zien opstappen."

Als Belgische voetballer haalbaar om als linksachter in nationale ploeg te geraken

Toch heeft de jongste van het gezin geen spijt dat hij zelf niet in Zuid-Amerika vertoeft. "In voetbal kan het snel gaan, hé. Wie kende Divock Origi een half jaar geleden al? Als Belgische voetballer is het trouwens nog haalbaar om als linksachter in de nationale ploeg te geraken. En dat is ook meteen de enige positie waar dat nog mogelijk is."

"Of het een droom is om voor de Rode Duivels te voetballen? Als een droom haalbaar is, wordt het een ambitie. Dus het is mijn ambitie om voor de Rode Duivels te spelen. En het is een realistisch scenario om samen met Romelu voor de nationale ploeg te voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties