Sprokkels: Regerend wereldkampioen in Brazilië, Kameroen met vertraging en Chili bidt voor Vidal

Sprokkels: Regerend wereldkampioen in Brazilië, Kameroen met vertraging en Chili bidt voor Vidal
Foto: © Photonews

Het WK komt dichterbij, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Ook Spanje vertoeft in Brazilië

Inmiddels is ook la Selección aangekomen in Brazilië. De huidige wereldkampioen hoopt in Zuid-Amerika immers haar titel te verlengen, maar begint deze keer niet als torenhoog favoriet aan het toernooi. Daarvoor is het kijken in de richting van thuisland Brazilië.

Kameroeners met vertraging geland

Kameroen stond de voorbije dagen in rep en roer. Samuel Eto’o en zijn collega-internationals dreigden er immers mee om het WK te boycotten uit onvrede met de situatie in het thuisland. Maar de gemoederen zijn ondertussen bedaard. Het vliegtuig met Ontembare Leeuwen in met twaalf uur vertraging dan toch geland op Braziliaanse bodem.

Chili stoomt Vidal klaar

Chili bidt ondertussen voor de speelkansen van Arturo Vidal. De smaakmaker van Juventus maakte in een oefeninterland tegen Noord-Ierland zijn rentree na een knieblessure, maar kwam daarna niet meer op het trainingsveld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties