De WK-babe: Groep E - Ecuador
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 15 reacties
De WK-babe: Groep E - Ecuador
Foto: © SC

Ook Ecuador mag zeker niet klagen over het vrouwelijk schoon. Wij vonden enkele knappe spelersvrouwen van de huidige selectie en een knappe overloopster. Geniet mee!

Door Aernout Van Lindt

1. Natalia Velez

Eigenlijk 'zeuren' we voor onze nummer 1 een heel klein beetje. Natalia Velez is dan wel geboren in Ecuador, tot op heden heeft ze volgens de boekjes nog geen betrekkingen gehad met een of andere Ecuadoriaanse voetballer.

Des te meer ging ze aan de rol met ene Radamel Falcao. Velez ging op jonge leeftijd naar Colombia en leerde daar de geneugtes des levens kennen. Ondertussen heeft ze een succesvolle modellencarrière weten uit te bouwen in de USA. Logisch toch? Als het niet meer lukt als model: de plantjes water geven gaat ook!

2. Olga Romanova

Ook Olga Romanova Noboa is de moeite. Zij trouwde ondertussen met Christian Noboa. Jezelf gaan begraven in Moskou, door te gaan spelen bij het plaatselijke Dinamo? Dat heeft Noboa niet per se gedaan, als je zijn vrouw ziet.

3. Maria Garcia

En dan is er nog Maria Garcia, de vriendin van Felipe Caicedo. Felipao zal haar missen terwijl hij even naar het WK gaat, meestal liggen ze samen te zonnen in het Midden-Oosten, waar hij voor Al Jazira speelt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties