Chadli: "Op training tonen dat ik klaar ben"

Mattias Verhaeghe
| 0 reacties
Chadli: "Op training tonen dat ik klaar ben"
Foto: © Photonews

De Rode Duivels hebben hun eerste training in Brazilië achter de rug. Alle spelers zijn laaiend enthousiast en ze willen het Wilmots moeilijk maken om te kiezen wie mag spelen. Zo ook Nacer Chadli.

“De kwaliteiten zijn er om goede wedstrijden te spelen. Ik wil graag spelen, maar de keuzes van de coach moeten gerespecteerd worden. Ik zie wel op het moment zelf waar ik sta. Op training moet ik tonen dat ik er klaar voor ben als de coach me nodig heeft. Ik ben helemaal fit, en daar ben ik al blij om. Waar ik speel maakt op zich niet zoveel uit, ik kan veel posities aan. Ik heb de laatste weken ook getoond dat ik het doel weet staan. Maar het belangrijkste is dat we het als team goed doen op het WK”, aldus Chadli.

De aankomst in Brazilië smaakte alvast naar meer. “Het is hier prachtig en we zijn heel warm onthaald. De mensen zijn vriendelijk en iedereen was blij om ons te zien. Dat maakt ons trots en we willen hen dan ook goeie wedstrijden bieden. Hopelijk genieten de mensen ervan.”

Ook over de eerste wedstrijd tegen Algerije wist Chadli iets te zeggen. “Algerije is een goeie, solide ploeg, met sterke spelers. Ze brengen goed voetbal en je kan zien dat er veel talent en kwaliteit in het team zit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties