Groep H: Rode Duivels pakken groepswinst

Redactie
| 0 reacties
Groep H: Rode Duivels pakken groepswinst
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Het WK begint vandaag ook voor de Rode Duivels. Wij nemen alle groepen onder de loep en wikken en wegen de kansen. In groep H schatten we vooral de Rode Duivels hoog in. Naïef of met recht en reden? Dat zal blijken!

De Belgen zijn favoriet in de groep, op de voet gevolgd door de Russen. Ook Zuid-Korea maakt nog een kans om de volgende ronde te halen, Algerije lijkt weinig kans te hebben op de volgende ronde.

Een uitschakeling in de groepsfase lijkt dus niet waarschijnlijk voor de Belgen. De achtste finales overleven? Die kans is heel wat kleiner: vermoedelijk gaan we er in die ronde uit tegen Duitsland of Portugal.

Gouden Bal, beste doelman?

Kunnen we ons dan misschien verwarmen aan wat troostprijzen? De kans lijkt klein. Bij de beste speler van het WK zien we wel ene Eden Hazard - de laatste weken nochtans schijnbaar licht uit vorm - opduiken in de top-10.

Of zit er een prijs in voor onze nationale nummer 1? Hij staat op plek 5, met een notering van 9 tegen 1 om de Gouden Handschoen te winnen. Topfavoriet is Julio Cesar om in eigen land de grote held te worden.

En wat als? Wat als Eden hazard alsnog de titel van beste speler pakt? Zet er gerust op in: uw gratis bonus van 60 euro wordt in een klap 1560 euro. Lukaku en Kompany leveren zels bijna 4000 euro op bij een gratis bonus. Zet dus zeker in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties