Twijfels rond Kompany: "Als groepstraining goed gaat, geen probleem"

Twijfels rond Kompany: "Als groepstraining goed gaat, geen probleem"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De twijfels over Vincent Kompany zijn nog niet helemaal weg. De kapitein werkt straks zijn eerste groepstraining sinds Algerije af en daarna zal er een beslissing genomen worden. "Hij is de enige waar in mijn hoofd nog twijfel over is", zei Wilmots.

Johan Walckiers in Rio de Janeiro

Zelf ziet Kompany het wel positief in. Zijn liesblessure hinderde hem wel heel de week en hij moest de groepstrainingen laten schieten. Met Lieven Maesschalck probeerde hij koortsachtig om klaar te geraken. "Ik voel me goed. Ik heb een individueel programma afgewerkt en vandaag train ik met de ploeg", zei Kompany op de persconferentie. "Normaal gezien zou het geen probleem mogen zijn."

In slechtste geval nog goeie spelers

Toch bouwt hij enige voorzichtigheid in. "In het slechtste geval zijn er nog goeie spelers die mijn plaats kunnen innemen. We zien straks wel wat het geeft", aldus Kompany.

En ook Wilmots kon niet alle twijfels wegnemen. "In mijn hoofd heb ik het team klaar", zei 'der Willy'. Maar van zijn kapitein is hij niet zeker. "We zullen zien na de training. Ik ga met hem praten en dan zullen we beslissen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties