In het spoor van The Belgian Flash: "Ik weet nu hoe het voelt om beroemd te zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
In het spoor van The Belgian Flash: "Ik weet nu hoe het voelt om beroemd te zijn"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

São Paulo heeft een nieuwe 'Bekende Belg'. De Brazilianen ontdekten ondertussen de enige echte 'Belgian Flash'. En het moet gezegd: iedereen is er dol op. Onze redactie liep een dagje mee met de beroemdheid.

Cédric De Volder in São Paulo

De Brazilianen vinden de Belgen niet alleen leuk, maar ook knettergek. En dat is de verdienste van enkele bijzonderheden. We liepen de voorbije weken onder anderen JupilerMan tegen het lijf, maar ook nog een pak andere enthousiastelingen. Maar eentje onder hen spant toch wel de kroon: The Belgian Flash.

"Eigenlijk had ik helemaal het idee niet om hier op deze manier rond te lopen", vertelt Kenny in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik heb eigenlijk het pak hier in Brazilië zelf gekocht. Achteraf gezien was het misschien niet het beste plan van de dag. Iedereen wil met me op de foto. Ik weet nu ook hoe het voelt om een beroemdheid te zijn. Maar ik heb dorst, hé."

Tussendoor wonnen de Rode Duivels ook hun laatste wedstrijd van de groep. Zuid-Korea werd met het kleinste verschil over de knie gelegd. "Maar we zijn hier dan ook om de wereldbeker te winnen", lacht reisgenoot Kenny. "Nee, serieus. In mijn ogen is de halve finale sowieso haalbaar. De Verenigde Staten gaan we simpelweg verslaan en vervolgens doen we nog eens gek tegen de Argentijnen." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties