Ontmoet op zaterdag 12 juli de spelers van titelkandidaat Beerschot-Wilrijk

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Ontmoet op zaterdag 12 juli de spelers van titelkandidaat Beerschot-Wilrijk
Foto: © Photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk, dat vorig seizoen promoveerde naar vierde klasse, begint nu zaterdag met de eerste officiële training. De supporters zijn welkom en de titelambities worden niet onder stoelen of banken gestoken.

"KFCO Beerschot Wilrijk nodigt zijn vele trouwe supporters overigens graag en beleefd uit om zaterdagnamiddag al direct mee van de partij te zijn. Om de eerste officiële groepstraining "live" bij te wonen. De grote kantine aan het Universiteitsplein is open om de dorstigen te laven", aldus de club op de officiële website.

De training begint omstreeks 14u en er is zelfs een meet & greet met de spelers mogelijk. "Ook de kleedkamerdeuren gaan open. Voor een eerste leuk weerzien met onze kampioenen én een kennismaking met de vele nieuwe gezichten in onze A-kern", luidt het.

Ook de titelambities worden nogmaals kracht bijgezet. "Geheimdoenerij hoort er niet bij, verstoppertje spelen al evenmin. Het ultieme doel is: promotie naar derde klasse. Zo en niet anders stapt KFCO Beerschot Wilrijk straks het nieuwe voetbalseizoen in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties