Gentse smaakmaker klaar om te knallen: "Strijd om basisplaats aangaan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Gentse smaakmaker klaar om te knallen: "Strijd om basisplaats aangaan"
Foto: © Photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De competitiestart komt dichter en dichter en ook KAA Gent hoopt klaar te zijn tegen speeldag 1. Één van de lichtpuntjes van afgelopen seizoen, Hervé Kagé werkt alvast keihard. "Ik doe er alles aan om klaar te zijn", zo zegt de dribbelvaardige middenvelder.

Dat Kagé de goede vorm te pakken heeft, bewees hij afgelopen weekend in de oefenpot tegen VW Hamme, waar hij twee keer scoorde. “Dat doet me plezier, maar het is zeker niet het belangrijkste op dit moment”, zo zegt de voormalige speler van Sporting Charleroi in een gesprek met Het Nieuwsblad.

“Ik moet dit goed gevoel vasthouden, want ik wil de strijd voor een basisplaats voluit aangaan. Ik ben op dit moment nog maar aan 60-70% van mijn kunnen, maar ik heb nog wat tijd. Reken maar dat ik alles zal doen om klaar te zijn.”

Centraal op het middenveld?

Vorig seizoen verscheen Kagé nog af en toe op de flank, maar komend seizoen lijkt hij voor een plaats centraal op het middenveld te gaan. “Vorig seizoen speelde ik er ook al en dat beviel me. Ik vond toen ook de weg naar doel. Maar het is afwachten wat de coach beslist”, besluit de 25-jarige middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties