Thorgan Hazard tevreden bij Gladbach: "Ik wilde naar het buitenland. Anderlecht was geen optie"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Thorgan Hazard tevreden bij Gladbach: "Ik wilde naar het buitenland. Anderlecht was geen optie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf komend seizoen mag Thorgan Hazard zich bewijzen in de Bundesliga. Chelsea stalt de spelmaker voor een jaartje bij Borussia Mönchengladbach, waar hij hoopt te ontploffen.

“Ik was klaar voor deze stap. De Bundesliga ontwikkelt zich tot de beste voetbalcompetitie ter wereld. Hier worden wereldkampioenen gemaakt, hé”, lacht de middenvelder in een gesprek met Het Nieuwsblad.

Op termijn hoopt de broer van Eden zich in de kijker te spelen bij het eerste elftal van Chelsea. Maar dat is toekomstmuziek. “Deze zomer heeft alleen mijn papa Thierry met José Mourinho gepraat.  De coach herhaalde wat hij vorig jaar al tegen mij zei: dat ik vooral moet blijven voetballen bij goeie clubs.”

Daarna misschien naar Engeland

Een langer verblijf in België was hoe dan ook geen optie voor Hazard. “Ik sprak met enkele clubs, maar Anderlecht was er dit keer niet bij. Ik wilde naar het buitenland. Spanje of Duitsland, maar ik had meteen het beste gevoel bij Gladbach. Om in de Bundesliga mee te kunnen moet ik een machine worden, daarna kan ik misschien naar Engeland.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties