Kawashima: "Koken met de ingrediënten die we hebben"

Jens Jacobs
| 5 reacties
Kawashima: "Koken met de ingrediënten die we hebben"
Foto: © Photonews

Eji Kawashima keerde teleurgesteld terug van het WK. Hij voelt zich wel helemaal klaar voor de competitie, al beseft hij dat zijn ploeg dat nog niet is.

In gesprek met Het Nieuwsblad komt hij nog even terug op het WK. "We hadden gehoopt om de kwartfinale te halen, als je dan geen enkele wedstrijd kan winnen op het WK is dat een flinke ontgoocheling." Bij Standard kon hij die ontgoocheling echter snel doorspoelen. "Mijn hoofd is weer helemaal leeg. Van mij mag het seizoen weer beginnen."

Bij zijn terugkeer waren een aantal sterkhouders nergens meer te bespeuren op Sclessin. "Dat is nu eenmaal voetbal. De ene dag heb je nog die ene ploegmaat naast je, de volgende dag is hij weg. Voor mij was het geen verrassing dat ze vertrokken."

Panathinaikos komt te vroeg

Dinsdag speelt Standard al een levensbelangrijke wedstrijd tegen Panathinaikos en daar lijken de Rouches niet klaar voor. " We zullen nog niet top zijn, maar eigenlijk hebben we het vorig seizoen al laten schieten. Als we de titel gepakt hadden waren we nu al gekwalificeerd. Panathinaikos wordt bijzonder moeilijk, maar we moeten koken met de ingrediënten die we hebben. "

De Japanner die straks einde contract is onthult ook zijn toekomstplannen. "We zoeken naar een oplossing met de club. Ik blijf ambitieus en wil Champions League spelen, liefst dit seizoen al." Of hij geen transfer naar het buitenland wilt? "Ik ben toch al in het buitenland", reageert de doelman gevat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties