Reactie Griek met Belgische roots Klonaridis: "Speciale match voor mij"

Griek met Belgische roots Klonaridis: "Speciale match voor mij"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Viktor Klonaridis was de partij tegen Standard een beetje thuiskomen. De middenvelder van Panathinaikos groeide dan wel op in Griekenland, zijn moeder is afkomstig van Seraing, op een boogscheut van Sclessin.

Sander De Graeve in Luik

"Het voelde speciaal om hier te spelen, ik speelde hier nooit eerder. Ik was ooit al op Anderlecht, maar daar kwam ik niet in actie. Ik heb nooit in België geleefd, maar mijn moeder is afkomstig uit Seraing. Of ze hier was? Neen, jammer genoeg niet. Ik vond het ook spijtig dat ik niet tot scoren kwam, ik kreeg twee mogelijkheden aan het eind."

Last van het veld in de eerste helft

Panathinaikos kreeg in de tweede helft wat kansen op de zege. "In de eerste helft waren we wat nerveus. We moesten ook gewend geraken aan het slechte veld. In de tweede helft kregen we mogelijkheden om eventueel met de overwinning aan de haal te gaan. Hadden we dat goaltje kunnen scoren, zag het er beter uit voor ons."

Toch lijkt Panathinaikos de beste kaarten te hebben. In Athene kan het stadion immers kolken. "Het is een heel moeilijk stadion om te spelen. Met het publiek achter ons lijkt het soms wel alsof we met twaalf op het veld staan", aldus Klonaridis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties