"Lewandowski is het verleden, ik ben de toekomst"

Jens Jacobs
| 2 reacties
"Lewandowski is het verleden, ik ben de toekomst"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ciro Immobile voelt zich goed bij Dortmund. De Italiaan moet Lewandowski doen vergeten en hoopt alvast even goed te doen.

Lewandowski vervangen wordt wel geen makkelijke opdracht. De Pool, die transfervrij naar rivaal Bayern vertrok, had een voet in 147 doelpunten bij de Borussen. Hij flikte dat in amper 187 wedstrijden dus om diezelfde statistieken te kunnen voorleggen moet Immobile vol aan de bak. "Lewandowski is een geweldige speler. Ik ga gewoon mijn best doen en dan zien we wel wie er de meeste doelpunten maakt", zegt Immobile aan Bild.

"Lewandowski is het verleden, ik ben de toekomst", gaat de 25-jarige Italiaan verder, een uitspraak die in zeer goede aarde viel bij de fans. De Italiaanse international had ook alleen maar lovende woorden over voor trainer Klopp. "Hij neemt me vaak apart om me instructies te geven. Ik heb een goede verstandhouding met de coach."

Collectief opvangen

Immobile, die voor 18 miljoen euro over kwam van Torino hoeft de opvolging van Lewandowski overigens niet alleen te dragen. Ook Adrian Ramos kwam de Borussen versterken, één van de betere spitsen uit de Bundesliga. Met daarbij nog het scorend vermogen van Reus, Blaszcycowski, en Aubameyang moet BVB het verlies van Lewandowski collectief proberen op te vangen. Als ze dit jaar van het nodige blessureleed gespaard blijven tenminste.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties