Coosemans verrast: "Ik vond het niet zo'n zootje"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Coosemans verrast: "Ik vond het niet zo'n zootje"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren liep zaterdagavond een blauwtje op Le Cannonier. De Waaslanders verloren met het kleinste verschil van de promovendus. Colin Coosemans moest het met lede ogen aanzien, maar begrijpt niet waarom het niet lukte.

Timothy Collard in Moeskroen

“We tankten vorige week vertrouwen tegen Club Brugge, we trainden de hele week scherp en de coach liet ons geen moment los. Dan trek je toch met vertrouwen naar Moeskroen”, sakkerde een teleurgestelde Coosemans na de wedstrijd.

Waasland-Beveren kreeg geen voet aan de grond tegen de promovendus, maar Coosemans zag het ietwat anders. “Ik vond het niet zo’n zootje. We speelden niet slecht in de eerste helft, alleen geraakten we maar moeilijk in de match.”

We mogen niet verliezen van Westerlo

“We sprongen niet goed om met de druk van Moeskroen en kwamen moeilijk door hun eerste lijn. Bovendien vonden we ook de aanspeelbare man niet op het middenveld, wat de zaken extra bemoeilijkte.”

Volgende week, tegen Westerlo, heeft Waasland-Beveren nood aan een zege. “Dat is al een klein beetje met het mes op de keel, hé. We mogen absoluut niet verliezen, want anders hebben we al verloren van de twee nieuwe ploegen in eerste klasse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties